Informasjonskilder for programmet

Siden til Kaspersky Password Manager på nettstedet til Kaspersky

Fra siden til Kaspersky Password Manager på nettstedet til Kaspersky kan du vise generell informasjon om programmet, og dets funksjoner og egenskaper.

Denne siden inneholder en lenke til nettbutikken, der du kan kjøpe eller fornye abonnementet for programmet.

Siden til Kaspersky Password Manager i kunnskapsbasen

Kunnskapsbasen er en del på nettstedet til Kasperskys kundeservice.

Fra siden til Kaspersky Password Manager i kunnskapsbasen kan du lese artikler med nyttig informasjon, anbefalinger, og svar på vanlige spørsmål om hvordan du kjøper, installerer og bruker programmet.

Artiklene i kunnskapsbasen kan gi deg svar på spørsmål om både Kaspersky Password Manager og andre programmer fra Kaspersky. Artikler i kunnskapsbasen kan også inneholde nyheter fra kundeservice.

Gå til kunnskapsbasen fra rullegardinlisten for Hjelp

Diskuter Kasperskyprogrammer på Kaspersky Support Forum

Hvis du har et spørsmål som ikke krever et umiddelbart svar, kan du diskutere saken med eksperter fra Kaspersky, samt andre brukere i forumet vårt.

På forumet kan du se diskusjonsemner, legge inn kommentarer og opprette nye emner.

Gå til forumet fra rullegardinlisten for Hjelp

Merk: Du må ha en Internett-tilkobling for å få tilgang til nettstederessurser.

Hvis du ikke finner en løsning på problemet, ber vi deg kontakte kundeservice.